Cât a ajuns să coste o cursă cu Bolt la ora 12.00 în București. Trafic de coșmar în Capitală

Bolt
Bolt

În aceste zile dinaintea Crăciunului, traficul este de coșmar în București.

Este nebunie pe străzile din Capitală. Oamenii petrec ore în șir pentru a ajunge la destinație. Străzile din oraș sunt sufocate de trafic, creând aglomerații semnificative pe principalele artere rutiere. Oamenii se grăbesc să își facă ultimele cumpărături pentru cadourile celor dragi, să ajungă acasă sau să plece în vacanță pentru a sărbători Crăciunul alături de cei dragi.

Un cititor DC News ne-a arătat cât a ajuns să coste o cursă cu Bolt, aplicația de transport care te ajută să obții o cursă rapidă, pe o distanță de doar 8-10 kilometri, la ora 12.00, în București.

Astfel, de pe strada Ajustorului (Sector 6) și până Crowne Plaza Bucharest, o cursă Bolt costa nu mai puțin de... 100 de lei! Aceeași distanță, parcursă însă la ora 22.30, costă doar 18 lei, nemaifiind cererea atât de mare.

2. -imagine fara descriere- (bolt-1_64613700.jpg)

3. -imagine fara descriere- (bolt_87391500.jpg)

4. -imagine fara descriere- (bolt-2_14939000.jpg)

Aglomerație mare și din cauza faptului că se fac lucrări la Podul Grant

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat recent că lucrările la Podul Grant se desfăşoară în graficul asumat, astfel încât în luna martie se va drumul la circulaţie.

„Suntem în graficul pe care ni l-am asumat. Am spus că în martie o să dăm drumul la circulaţia pe pod şi o să rămână lucrări de consolidare la picioarele podului, care nu afectează circulaţia. Suntem în acest grafic. S-a decopertat tot, s-a dus la nivel betonul care trebuie să fie sub hidroizolaţie. S-a pus hidroizolaţia sub linia de tramvai şi se lucrează la cuva liniei de tramvai şi la părţile exterioare, care sunt mai simple. Deci, pe lucrările la Podul Grant suntem în graficul pe care l-am asumat", a afirmat Nicuşor Dan.

Primarul general a apreciat că lucrările vor fi „într-o mică măsură" afectate de evoluţia vremii, reamintind că nu pot fi realizate anumite operaţiuni sub temperatura de zero grade şi nici atunci când plouă sau ninge. Pe de altă parte, edilul general a estimat că aceste perioade vor dura doar câteva zile.

„Termenul de martie nu este pus în discuţie", a spus el.

La mijlocul lunii octombrie, Nicuşor Dan declara că lucrările de la Podul Grant cel mai probabil vor fi finalizate în luna martie a anului viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel