Cartonaş roşu arătat de arbitrul Chapron

Comisia de disciplină a Federaţiei franceze de fotbal a anulat luni cartonaşul roşu arătat de arbitrul Tony Chapron lui Diego Carlos.

Comisia de disciplină a Federaţiei franceze de fotbal a anulat luni cartonaşul roşu arătat de arbitrul Tony Chapron lui Diego Carlos, jucătorul echipei Nantes, în finalul meciului de campionat de duminică împotriva lui Paris Saint-Germain, informează L'Equipe.

Eliminat pe nedrept de Tony Chapron, Diego Carlos a fost exonerat de comisia de disciplină, astfel că va putea juca în partida de miercuri de la Toulouse, din Ligue 1. 'După lectura raportului suplimentar al lui Tony Chapron confirmând, în urma vizionării imaginilor, că Diego Carlos nu l-a lovit intenţionat, Comisia decide să anuleze al doilea cartonaş galben arătat jucătorului', se poate citi într-un comunicat.

În timpul unui atac al parizienilor, Diego Carlos a alergat în apărare, dar s-a ciocnit involuntar de arbitru, care a căzut după ce şi-a pierdut echilibrul. Aflat la pământ, Chapron l-a lovit cu piciorul pe jucător, crezând că acesta l-a împins intenţionat, şi apoi i-a arătat al doilea cartonaş galben, sinonim cu eliminarea. Gestul a devenit viral pe internet. Suspendat până la noi ordine fiindcă l-a lovit cu piciorul pe fotbalist, Chapron a evocat un 'gest neîndemânatic' şi 'nepotrivit' şi i-a cerut scuze victimei sale.

Comisia tehnică de arbitri a decis să-l retragă de la meciuri pe Tony Chapron, care fusese delegat să arbitreze miercuri întâlnirea dintre Angers şi Troyes, în Ligue 1. Chapron va compărea în faţa comisiei de disciplină pentru a da explicaţii. PSG, liderul autoritar din Ligue 1, a câştigat cu 1-0 partida. Goalkeeperul român Ciprian Tătăruşanu a fost titular la Nantes.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel