Carmen de la Sălciua şi-a surprins admiratorii! „Regina Youtube-ului” trece la alt nivel

Carmen
Carmen

Carmen de la Sălciua şi-a surprins admiratorii! „Regina Youtube-ului” vrea să intre în lumea vlogging-ului.

Carmen de la Sălciua este o femeie puternică, independentă și care nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume, indiferent de situație. Cea mai iubită și sexy cântăreață de muzică de petrecere le dă sfaturi despre viață celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare. Acum, interpreta hit-ului "Dansez prin ploi are de gând să le arate fanilor și o altă fațetă a vieții de artist și să împărtășească acestora emoții, trăiri, entuziasmul unor noi proiecte, să ofere și să dea sfaturi, totul prin intermediul vlogging-ului. 

"Hei. Ce spuneți dacă m-aș apuc de Vlog? Dacă da, ce subiecte ați vrea să abordăm? Aștept părerile voastre! Vă pup!", a scris Carmen de la Sălciua pe contul oficial de Facebook.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate tinere artiste de muzică populară și de petrecere de la noi. Artista a fost numită de presă „Regina Youtube-ului", asta datorită numărului mare de vizualizări pe care îl face la fiecare piesa pe care o lansează.

Mai mult, toate piesele au ajuns pe locul 1 în Trending pe Youtube. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în toamna lui 2018, intitulată „Dansez prin ploi", s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul 1 în topul celor mai populare clipuri din România timp de 2 săptămâni consecutiv și a adunat până în prezent aproape 50 de milioane de vizualizări. Cea mai recentă piesă lansată, în urmă cu două săptămâni, se numește "Ia spune-i lună", și a acumulat până în prezent aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube și se află în prezent pe locul 13 în Trending. Piesa a fost timp de o săptămână locul 1 în Trending.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel