Carmen Dan, verificări Academia de Poliție. Modificare note

Corpul de Control al MAI verifică situația de la Academia de Poliție în legătură cu mai multe acuzații privind modificarea notelor la examenul de absolvire. 

”La Academia de Poliţie se desfăşoară mai multe activităţi de verificare prin Corpul de Control. Vă informez că este şi un dosar penal. Tocmai pentru că a existat suspiciunea serioasă şi gravă (...) că la sfârşitul acestui an academic, într-o instituţie de prestigiu, singura care pregăteşte ofiţeri pentru Ministerul Afacerilor Interne, n-am putut să stabilim care este şeful de promoţie pentru facultatea de Poliţie”, a declarat, joi, Carmen Dan.

Ea a spus că aceste verificări continuă şi-şi urmează cursul firesc, pentru că trebuie respectate procedurile legale.

[citeste si]

”Vă spun acum, în premieră, că am avut o discuţie foarte serioasă cu rectorul Academiei. Chiar de când a apărut prima suspiciune care a ajuns la ministru şi poziţia dânsului a fost că nu a greşit cu nimic şi nu are ce să-şi reproşeze. De aici încolo, eu am primit nenumărate sesizări care privesc un management foarte prost la Academie. Şi îmi doresc ca aceste proceduri să se finalizeze foarte repede, pentru că vă declar că sunt foarte nemulţumită de ceea ce se întâmplă la Academie", a adăugat ministrul.

Mass-media a relatat că doi absolvenţi ai unităţii de învăţământ au depus plângeri penale în care susţineau faptul că notele de la absolvire au fost modificate pentru cineva să primească titulatura de şef de promoţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel