Carmen Dan, microfoane în casă. Ponta, reacție incredibilă: Se va face de râs

Carmen Dan a găsit în apartamentul închiriat, în care locuiește, un dispozitiv de înregistrare. Ministrul de Interne a sesizat Poliția. În plus, a făcut plângere pentru violare la domiciliu. Fostul premier Victor Ponta a criticat-o pe Carmen Dan în urma acestei informații. 

”Iei un om de la o şcoală din Videle şi îl pui ministru... Ministrul de Interne în orice ţară din Europa are o locuinţă păzită chiar de poliţiştii care îi sunt subordonaţi. Povestea că te duci în oraş, că ţi-a spus Dragnea să nu iei poliţişti cu tine că te spionează e... eu în ultimii şapte ani nu am fost nicăieri fără un ofiţer SPP. Nu mă spionează, mă protejează. Asta e ideea când esti demnitar. Nu ştiu ... asta cu înregistratul. Poate să vină cineva să te lovească, să te provoace. Ăsta e scopul pentru care demnitarii au nevoie de protecţie. Mi se pare o chestiune de neseriozitate. În locul doamnei Carmen Dan nu aş fi făcut deloc tapaj pe povestea asta, că se face de râs” a spus fostul premier Victor Ponta, într-o emisiune de la Digi 24. 

[citeste si]

La România TV, ministrul de Interne a afirmat, miercuri seară: ”Acum au plecat cei de la poliţie. Am avut o surpriză foarte neplăcută. Am găsit în locuinţa mea un dispozitiv de înregistrare audio. L-am găsit într-una din camerele din apartamentul în care locuiesc. Nu locuiesc într-o casă RAAPPS. Am sesizat Poliţia Română. Eu sunt membru al Guvernului. Fac o sesizare de violare de domiciliu. E o locuinţă pe care am închiriat-o", a spus Carmen Dan la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel