Cannabis în Parlament. Ungureanu acuză derapajul: ”Să NU DISTRUGEM!” Săgeți către Cîțu, după gestul din AUR

Foto: Facebook Florin Cîțu / Emanuel Ungureanu
Foto: Facebook Florin Cîțu / Emanuel Ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu a reacționat după replica lui George Simion față de situația deputatului AUR găsit cu cannabis în Parlament. 

Mircea Gheorgheosu este parlamentarul AUR care în cursul zilei de vineri a fost prins de lucrători de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) din Parlament cu un plic de Cannabis. 

Acesta a fost dus la Secţia 17 Poliţie, iar ulterior, a anunţat că şi-a dat demisia din toate funcţiile pe care le deţine în Parlament şi în Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

”Până la finalizarea cercetărilor legale asupra faptelor pentru care sunt suspectat, îmi dau demisia din toate funcţiile pe care le deţin în Parlament şi în partidul Alianţa pentru Unirea Românilor. Rămân cu sufletul alături de toţi colegii şi prietenii care, cu dăruire şi devotament, vor continua să-şi dedice viaţa în serviciul binelui”, precizează Gheorgheosu într-o declaraţie de presă transmisă Agerpres de către Biroul de comunicare al AUR.

Canabis la AUR. Guşă: Iese din schemă. Alte partide vor să ocupe acest loc / video

Emanuel Ungureanu, reacție: Săgeată la adresa domnului Cîțu

În acest context, după fapta parlamentarului AUR, deputatul Emanuel Ungureanu, de la USR PLUS a reacționat și a aruncat săgeți la adresa premierului Florin Cîțu.

Întrebat dacă replica lui George Simion este o săgeată la adresa cuiva anume, Emanuel Ungureanu a răspuns afirmativ. 

"Sigur că e o săgeată la adresa domnului Cîțu care este suspect de a fi consumat droguri nu știm de ce fel, dacă e vorba de iarbă, dacă e vorba de droguri de mare risc. Nu știm acest lucru, deci săgeata domnului Simion mergea către domnul Cîțu care nu a negat categoric că ar fi consumat cândva droguri.

Pe acea ușă a Parlamentului (n.r. unde agenți SPP l-au verificat pe Mircea Gheorgheosu) intră tot felul de parlamentari cu tot felul de comportamente și cu tot felul de comportamente.

Cele 50 de gr. de iarbă nu sunt cel mai rău lucru care s-a întâmplat între acele porți sau în acea aulă", a declatat Emanuel Ungureanu. 

Legalizarea Cannabisului medicinal. "Acest incident și se va duce către domnul Cîțu și biografia sa"


"Am auzit ceva despre Cannabisul medicinal. Eu mă ocup de pacienți cu boli cronice cu dureri cronice care ar avea nevoie de legalizarea Cannabisului în scop medicinal! Să nu confundăm cele două lucruri. Cannabisul ca plantă sau marijuana are și calități curative, atâta timp când DHC și CBD sunt în doze care nu aduc efect halucinogen. Deci e important să nu distrugem o inițiativă foarte bună pe care o susțin cu toată inima... cannabisul medicinal și legalizarea lui!

Scopul pentru care acest domn de la AUR avea asupra lui o anumită cantitate de iarbă nu știm care este. Îl folosea în scop recreațional, medicinal? Încă nu este foarte clar, Poliția o să rezolve aceste mistere.

Este clar însă că va fi speculat acest incident și se va duce către domnul Cîțu și biografia sa", a completat el, la B1 TV. 

Acuzații grave în coaliție

"Domnul Cîțu se plângea că reporterii îi pun "întrebări tâmpite". Probabil că reporterii ar trebui să înceteze cu întrebarea dacă a consumat sau nu droguri. Trebuie să treacă la nivelul următor al întrebărilor și să-l întrebe când a consumat ultima dată droguri, ce droguri a consumat și cu cine?! Sunt întrebări legitime, atâta timp cât omul nu a negat că a consumat droguri, trebuie întrebat ce anume. Nu e nimic cu o tentă ironică aici", a mai spus Emanuel Ungureanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel