Candidat din Timiș, BĂTUT în noaptea alegerilor: „În acel moment am fost lovit pe la spate ordinar”

Scandal monstru într-o localitate din Timișoara după ce unul dintre candidații la funcția de primar susține că ar fi fost lovit de un grup de simpatizanți ai rivalului direct pentru funcția de edil al comunei. 

Din primele informații obținute de tion.ro, conflictul a pornit după ce simpatizanții primarului ales au ieșit în stradă pentru a sărbători victoria favoritului lor, Nicolae Birău. Au claxonat și au trecut prin fața casei în care locuiește unuia dintre rivalii edilului, ceea ce l-a iritat la maximum pe acesta și pe membrii familiei sale, care au ieșit în stradă.

În fața casei, între cei aflați în coloana de mașini și cei de la formațiunea politică rivală s-au schimbat cuvinte grele, iar la un moment dat mai mulți simpatizanți ai primarului s-ar fi dat jos din mașini, iar unul dintre aceștia l-ar fi lovit pe pierzătorul alegerilor.

”Am fost sunat de mama și copiii mei că în fața casei sunt țipete, claxoane, vuvuzele… Ieșea o persoană pe geamul mașinii și îmi adresa injurii… Copiii s-au speriat, țipau toți, vă dați seama căm-am panicat, m-am urcat în mașină și am fugit acasă. M-am oprit în fața casei, coloana de mașini s-a întors. În acel moment i-am luat la întrebări: <<Domnule, ce căutați? Sunt alegeri, s-a pierdut, e ok… >> (…) Fiecare mașină care trecea îmi adresa injurii, mă înjurau, eram cu soția. Una dintre mașini, la volan era un domn, mi-a scuipat soția în mod ordinar și arăta semne indecente. În dreapta se afla sora sora actualului primar… Deci repet, mi-au scuipat soția, mi-au înjurat soția, eu veneam din spate, a închis geamul mașinii. I-am spus ieși afară. O altă mașină care venea din spate m-a lovit la picior. A continuat șirul de mașini, fiecare îmi dădea cum puteau, fel de fel de vorbe frumoase. După care coloana de mașini s-a oprit. S-a dat jos domnul (…) din mașină și care îmi spunea de ce îl lovesc. Soția s-a băgat între noi. În acel moment am fost lovit pe la spate ordinar (…) Am picat jos și acum am dureri de cap de cum am m-a lovit. (…) M-am ridicat instant și am luat-o la fugă după dânsul. S-a închis în mașină”, a declarat Cosmin Herman, candidat la Primăria Variaș (Timiș).

„Eu am de condus o comună și nu stau să mângâi pe nimeni pe creștet… pe plângăcioși din comună. Fiecare ce a semănat, aia culege. E problema lor, habar nu am. Nici nu știu cine e omul ăsta care se plânge. Asta face de doi ani de zile. E problema lui, nu e problema mea. Poate sunt susținătorii mei, poate sunt susținătorii lui. Ăla e în stare să se bată singur și să spună că l-a bătut cineva. Nu știu. Am de condus o comună. O comună unde mi-a dat voturile o majoritate covârșitoare. Nu mă interesează ce spune el. (…) E problema lui. De doi ani de zile spune numai prostii. Și îl ignor. Acum ce spune unul care a luat bătaie în felul ăsta pe stradă, e problema lui, nu e a mea. Îmi pare rău. Chiar nu stau să… și nu mă interesează ce spune el”, a declarat Nicu Birău, primarul localității timșene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel