Urmărește emisiunea live


Când se pot face vaccinuri la Institutul Cantacuzino. Victor Costache: E bine să fim realişti

Ministrul Sănătăţii a anunţat când ar putea fi produse vaccinuri la Institutul Cantacuzino şi a cerut privirea problemei cu realism. 

„Institutul Cantacuzino - deja discutăm între noi. Înteleg ca stă foarte bine organizat. Se poate organiza, dar va dura între 4 și 5 ani până va produce vaccinuri", a declarat ministrul Sănătății, la Digi24.

Guvernul PSD: Institutul poate produce vaccinuri în 2 ani


„E bine să fim realiști. Să fim exacți. Nu am făcut audit la Institutul Cantacuzino. Informațiile sunt despre un institut care nu este în subordinea mea", a explicat Victor Costache.

În luna aprilie 2019, Gabriel Leș a spus, în calitate de ministru al Apărării, că s-ar putea ca, din 2020, la Cantacuzino să fie produse vaccinuri.

„Vreau să fiu foarte sincer, cu toate că Ministerul Apărării Naţionale de la preluare, de un an şi jumătate, şi-a asumat şi doi ani ca termen de livrare a unor vaccinuri, nu cred că vom reuşi să-l respectăm. Dar, cel târziu până la mijlocul anului viitor, dacă toate lucrurile merg pe drumul pe care am pornit acum, cred că vom putea discuta şi despre aceste vaccinuri", spunea Gabriel Leş, potrivit Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel