Călin Popescu Tăriceanu a VOTAT. ”Sper ca cetățenii să fi tras învățămintele”

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu și soția sa au votat în această dimineață. 

Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la ora 08:15 la secția de vot de pe Calea Plevnei, acolo unde este arondat, alături de soția sa, relatează România TV. La intrare, cei doi au primit dezinfectant și mănuși de protecție. 

De asemenea, candidatului ALDE și soției sale li s-au luat temperatura, iar mai apoi s-au îndreptat spre urnele de vot. La ieșire, candidatul a făcut declarații de presă:

”Votul pe care l-am dat astăzi este un vot pentru întărirea democrației astfel ca românii să nu mai fie nevoiți să voteze permanent între două partide mari care își pasează puterea între ele. Am votat cu gândul la faptul că bucureștenii au trăit un sentiment de frustrare pentru că au fost înșelați în așteptările lor, neexistând o dezbatere electorală între principalii candidați în așa fel încât să putem ca fiecare să ne prezentăm propunerile pentru rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă orașul și propunerile privind modernizarea și dezvoltarea de perspectivă a orașului în următorii 20 de ani. Sper ca cetățenii să fi tras învățămintele necesare și să voteze pe cale de consecință”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu la ieșirea de la urne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel