Bugetul Ministerului Muncii, suplimentat cu 2,9 milioane lei pentru drepturile salariale restante ale bugetarilor

Bani-lei-romanesti7
Bani-lei-romanesti7

Bugetul Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV) ar putea fi suplimentat, în perioada următoare, cu suma de 2.905.000 lei pentru pentru plata titlurilor executorii ce au ca obiect acordarea de drepturi salariale personalului din sectorul bugetar, din domeniul învățământului și cercetării, dar și pentru plata sumelor devenite executorii în perioada 1 ianuarie - 31 decembrie 2013.

Potrivit notei de fundamentare a proiectului de lege postat vineri pe site-ul MMFPSPV, datoriile totale înregistrate de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice către salariați sunt în sumă de 43,996 milioane de lei, conform titlurilor executorii emise până la data de 31 decembrie 2013, notază Agerpres.

'Cuantumul total al obligațiilor de plată ale Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice pentru anul 2014, conform prevederilor legislative amintite anterior, sunt în sumă de 12,411 milioane de lei. În bugetul aprobat pentru Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice pe anul 2014, la titlul ^Cheltuieli de personal^, nu au fost prevăzute sume cu această destinație. Având în vedere analiza execuției bugetului până la această dată, se impune suplimentarea bugetului ministerului, pentru trimestrul III, cu suma de 2.905 mii lei', se arată în proiectul de hotărâre.

Suma de 2,905 milioane de lei va proveni din suma globală prevăzută cu această destinație în bugetul Ministerului Finanțelor Publice — 'Acțiuni generale'.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy