Buffon, hotărâre ”după o lungă perioadă de analiză”

Gianluigi Buffon a anunțat ce va face după ce înțelegerea cu PSG expiră la sfârșitul acestei luni.

Portarul italian Gianluigi Buffon (41 ani) va părăsi pe PSG în această vară, au anunţat oficialii grupării franceze, după un sezon ratat al formaţiei care nu a reuşit să ajungă în fazele superioare ale Ligii Campionilor.

După o perioadă lungă de analiză, PSG şi Gianluigi Buffon au decis să nu reînnoiască înţelegerea care expiră pe 30 iunie, a menţionat clubul, la care goalkeeperul a venit anul trecut.

Campion mondial cu Squadra Azzurra în 2006, Buffon a evoluat timp de 17 sezoane la Juventus Torino, alături de care a cucerit, între altele, nouă titluri de campion în Serie A şi patru Cupe ale Italiei. PSG a alternat în acest sezon competiţional portarii, între buturi fiind când Buffon, când Alphonse Areola (26 ani).

Antrenorul echipei PSG, Thomas Tuchel, a anunţat luna trecută că va pune capăt, din sezonul viitor, politicii de rotaţie a portarilor, afirmând că nu se mai poate continua în acest fel. Areola şi-a prelungit deja înţelegerea până în 2023. PSG a cucerit un nou titlu în Ligue 1 în urma sezonului recent încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel