Bucureșteni, torturați de polițiști. Lucian Bode: Este INADMISIBIL să ai un astfel de comportament tu, care îmbraci uniforma de polițist

Lucian Bode, ministrul de Interne, a reacționat în cazul celor 9 polițiști din Capitală care au torturat doi bărbați după ce aceștia le-au reproșat că nu poartă mască de protecție.

„Așa cum bine știți, fapta s-a petrecut în septembrie 2020. A urmat toate procedurile legale, s-a deschis dosar in rem, iar decizia de a-i reține pe 8 dintre cei 9 suspecți având în vedere acuzațiile care se aduc este una corectă. Este inadmisibil să ai un astfel de comportament tu, care îmbraci uniforma de polițist.

Va urma o anchetă, vom vedea care sunt probele, dar dacă 1 la sută este adevărat acești polițiști nu fac cinste instituției. Le transmit românilor că o instituție fundamentală cum e Poliția Română va merge înainte, se va moderniza și va analiza ce s-a întâmplat în toate situațiile. Nu voi accepta niciodată se se pună semnul egal între derapaje și o instituție cum este Poliția Română”. într-o conferință de presă, citează realitatea.net.

VEZI ȘI: Bucureșteni, TORTURAȚI de polițiști. Victimă: M-au pus la pământ, m-au amenințat și mi-au zis: "Stai să vezi ce îți face Poliția Română"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel