Brummell: Scopul Marii Britanii după Brexit, dezvoltarea relaţilor directe cu ţările europene şi în special cu România

[] []

21 feb 2017 / 18:08
Salveaza PDF Comentarii

Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Paul Brummell, a declarat marţi, la Constanţa, că, după Brexit, ţara sa vrea să dezvolte relaţii directe cu ţările europene, inclusiv cu România, de care o leagă o istorie bogată încă din secolul al 19-lea.

'Pe 23 iunie 2016, cetăţenii britanici au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană - dar asta înseamnă doar că părăsim o instituţie - nu din Europa. Noi rămânem o ţară europeană şi acum scopul nostru este să dezvoltăm relaţii directe cu ţările europene şi în special cu România, de care ne leagă o istorie bogată, încă din secolul XIX', a declarat ambasadorul Paul Brummell, care a participat a participat marţi la deschiderea seminarului Exporting is GREAT, scrie Agerpres.

În discursul său, Brummell a reiterat vechile legături istorice ale Marii Britanii cu Dobrogea, ce au marcat evoluţia şi dezvoltarea acestei regiuni, încă de la începutul secolului XIX, când o companie din Regatul Unit a construit calea ferată dintre Cernavodă şi Constanţa.

'Exporting is GREAT' este organizat de Camera de Comerţ Britano-Română şi Departamentul pentru Comerţ Internaţional al Ambasadei din Bucureşti în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa.

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28