Brigitte Macron, "într-adevăr urâtă", afirmă un ministru brazilian

Ministrul brazilian al economiei a apreciat joi că Brigitte Macron, soţia preşedintelui francez, este "într-adevăr urâtă", într-un nou atac împotriva Primei Doamne a Franţei, deja insultată pentru fizicul ei de către preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, informează vineri AFP.

"Preşedintele a spus-o şi acesta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă", a declarat Paulo Guedes, nume important în guvernul brazilian, după comentariile recente ale preşedintelui Bolsonaro la adresa soţiei lui Emmanuel Macron, care au provocat indignare atât în Franţa, cât şi în Brazilia.

Există "mult adevăr" în ceea ce a spus Jair Bolsonaro, a insistat ministrul în timpul unei dezbateri cu oameni de afaceri, în Fortaleza (nord-est), cu privire la afirmaţiile considerate "total lipsite de respect" de către şeful statului francez.

"Preşedintele (Bolsonaro) a spus-o şi aceasta este adevărul. Această femeie este într-adevăr urâtă", a declarat ministrul, declanşând o furtună de aplauze. După o pauză, el a adăugat surâzând: "Nu există femei urâte, doar femei privite dintr-un unghi greşit".

În faţa valului de indignare, Jair Bolsonaro şi-a retras comentariul de sub o postare jignitoare pe Facebook cu privire la fizicul doamnei Macron, în plin conflict între Brasilia şi Paris asupra incendiilor din Amazonia.

Bolsonaro a scris "nu-l umili pe tip, LOL (mor de râs)", într-un comentariu la un montaj foto al unui internaut care o prezenta pe Brigitte Macron într-o fotografie dezavantajoasă şi pe Michele Bolsonaro strălucitoare în ziua învestirii soţului său la preşedinţie. "Acum înţelegeţi de ce Macron îl atacă pe Bolsonaro?", întreba internautul pe contul său de Facebook.
Numeroşi internauţi din Brazilia şi-au exprimat sprijinul pentru Brigitte Macron, cerându-i scuze şi denunţând cuvintele intolerabile şi misogine ale lui Jair Bolsonaro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel