Urmărește emisiunea live


"BREAKING NEWS!" Cozmin Gușă, DEZVĂLUIRI în RAFALĂ despre alegeri. "În atenția lui Marcel Vela și Bogdan Despescu"

Consultantul politic Gozmin Gușă a vorbit despre mai multe nereguli pe care le-a depistat în timpul alegerilor locale la Mangalia.

"BREAKING NEWS MANGALIA! În atenția lui Marcel Vela și Bogdan Despescu:

FILMUL FRAUDĂRII ALEGERILOR CU CONCURSUL POLIȚIEI MUNICIPALE. M.A.I. TREBUIE SĂ DEMAREZE ANCHETĂ URGENT! DESCRIEREA RELAȚIILOR DE TIP MAFIOT ÎN 9 PUNCTE.

Fiind și jurnalist de investigații la originile mele din presă, începând de ieri am cercetat faptele ilegale care-au marcat alegerile de la malul mării. Marea surpriză este că am găsit implicați polițiști, ba chiar pe șeful Poliției Mangalia.

Ce scriam azi dimineață?

"Mangalia, locul devenit celebru în campanie prin candidatura independentului Murad, dar și prin acuzele dovedite despre corupția primarului în funcție, favoritul Lu'COVID, a fost ieri ca un teatru de război de gherilă urbană. Cu polițiști în civil dar cu pistoalele la vedere (!), care defilau demonstrativ pe străzi, dar și cu un episod ca-n filme, pe care vi-l relatez: unul dintre responsabilii campaniei lui Murad, a fost oprit în trafic de 7 mașini de Poliție pentru faptul că avea geamurile mașinii acoperite cu folie; fără mandat din partea vreunui procuror, polițiștii-milițieni L-AU ÎNCĂTUȘAT și l-au dus la secție, unde au început să-l amenințe dur, neaceptând prezența vreunui avocat; după vreo 2 ore omului i s-a făcut rău, fiind cardiac și cu un atac de cord la activ petrecut acum câțiva ani; abia atunci polițiștii au cedat și l-au dus rapid la spital unde l-au și abandonat fără explicații."

CE-AM AFLAT CĂ S-A ÎNTÂMPLAT ÎNSĂ CU ADEVĂRAT IERI?

1. În timpul dimineții de ieri, polițistul Cristian Bozolan, care se afla în afara orelor de serviciu, și-a folosit mașina personală (cu numere de Bulgaria) și pe cea a finului său (interlopul Verde, cu Mercedes Vito identificat cu numerele), pentru a duce cetățeni ai Mangaliei la vot, în scopul de a vota pentru candidatul Cristian Radu, primarul în funcție. Există declarații ale oamenilor care confirmă ceea ce am scris mai sus, plus aspecte pecuniare!

2. De la orele 14.00, odată cu intrarea în serviciu, Cristian Bozolan l-a urmărit în trafic pe unul dintre susținătorii campaniei candidatului independent Murad, și l-a oprit asistat de încă 2 echipaje de poliție. Pretextul principal a fost legat de centura de siguranță, apoi de foliile de pe parbriz, apoi de asigurarea mașinii, cum se poate observa și din filmarea postată ieri de către activistul civic Dorian Ioan Hapurnea. La această operațiune a asistat, ÎMBRĂCAT ÎN CIVIL, CHIAR ADJUNCTUL POLIȚIEI MANGALIA, DRAGOȘ CRISTEA, cu pistolul afișat ostentativ la curea. Operațiunea s-a finalizat cu ducerea la Poliție și ÎNCĂTUȘAREA OMULUI DIN CAMPANIA LUI MURAD. Acest fapt s-a desfășurat ilegal fără vreun mandat emis de procuror, deși era de serviciu la Parchetul Mangalia, GABRIELA RUGEA, SOȚIA CANDIDATULUI PNL LA CONSILIUL LOCAL DE PE POZIȚIA 2!

3. În minutele imediat următoare operațiunii, șeful Poliției Mangalia, CRISTIAN POPESCU, a comunicat pe messenger către alți colegi polițiști știrea că MURAD A FOST ARESTAT!4. La scurt timp, primarul Cristian Radu postează și el pe contul de facebook faptul că un contracandidat împreună cu oameni din echipa sa au fost reținuți de poliție (captura FOTO anexată), confirmat la scurt timp de o postare a viceprimarului DRAGOȘ ANGELESCU , care chiar îl nominalizează pe Mohammad Murad ca fiind reținut de poliție.

5. Cristian Radu și a premeditat isprava, printr-o adresa trimisă lui Marcel Vela, cu 2 zile înaintea votului (anexată).

Sprijinul lui "LuCOVID"

6. Stirea este multiplicată instantaneu pe presa locală și centrală (cu sprijinul direct al lui LuCOVID!), și prin intermediul a cca 15 site-uri de știri, cei din Mangalia AFLĂ CĂ INDEPENDENTUL MURAD A FOST ARESTAT, deci n-ar mai avea pe cine să voteze. Iar aceste lucruri se petrec exact după orele 16.00, și continuă până la 21.00, când votanți de bază ai lui Murad erau așteptați la vot.

7. În același timp, primarul Cristian Radu distribuia de pe telefonul său mobil, mesaje pentru a fi votat, faptă ilegală și pedepsită de legea penală, art.385 (anexă foto). Altă faptă penală este cea conform căreia exact în intervalul de timp în care Murad a fost scos din cursă pentru câteva ore prin incidentul creat, în câteva dintre secții se desfășura operațiunea SUVEICA și MITA ELECTORALĂ pentru Cristian Radu, plus buletine false distribuite sau făcute dispărute (la Spitalul Municipal condus de către Alina Dan, amanta dovedită de presă ca fiind amanta lui Cristian Radu). Pentru aceste fapte sunt depuse plângeri la Poliție, cu dovezile anexate!

8. Care sunt legăturile de notorietate dintre cei trei CRISTIENI, polițiștii menționați și primarul Cristian Radu? Cristian Bozolan deține o terasă, COLȚUL VESEL, unde în toată luna de campanie s-au strâns susținătorii lui Cristian Radu, fiind omeniți corespunzător.

9. CRISTIAN BOZOLAN este într-o relație de prietenie cu celebrul procurorul Teodor Niță de la Parchetul Constanța, cel care are în cercetare toate dosarele de corupție ale lui Cristian Radu, pe care le trenează de ani mulți. Atenție, fratele procurorului Niță, de profesie avocat, a avut contracte bănoase cu primăria Mangalia, pe care a reprezentat-o în diverse procese.

Mai sunt nenumărate dovezi despre sistemul mafiotizat din Mangalia, pe care oamenii mi le-au povestit, și care pot fi și ele baza nu doar pentru ancheta MAI, dar și pentru sesizarea pentru anularea alegerilor și repetarea lor. Dar asta, doar dacă instituțiile statului doresc să păstreze aparența că avem încă democrație în România!", ascris Cozmin Gușă pe Pagina sa de Facebook.

BREAKING NEWS MANGALIA! În atenția lui Marcel Vela și Bogdan Despescu: FILMUL FRAUDĂRII ALEGERILOR CU CONCURSUL...

Publicată de Cozmin Gusa pe Luni, 28 septembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel