Bogdan Chirieac, replici FULMINANTE cu Oana Zamfir. "Aveţi curajul să le spuneţi asta?" / "Da, eu da!"

Analistul politic Bogdan Chirieac a avut un schimb de replici spectaculos cu jurnalista Oana Zamfir, cu privire la alegerile locale de duminică. 

"Influenţa majoră asupra acestor alegeri, şi asta mi-e teamă că vom dezbate duminică, este prezenţa la vot. Când prezenţa este scăzută, poţi avea rezultate aberante total în teren. La o prezenţă de 25 la sută la vot, se poate întâmpla ca un candidat să aibă 85 la sută, iar contracandidatul, care e văzut mai bine de opinia publică, să aibă 15 la sută. 

Din capul locului, alegerile sunt viciate. Dacă se duc seniorii şi nu se duc 30-45 la sută, alegerile sunt viciate pentru numele lui Dumnezeu. La fel şi invers! Şi mai e o problemă. Noi ziariştii, în fiecare an, am spus oamenilor să meargă la vot. Anul acesta aveţi curaj să spuneţi asta?", a întrebat Bogdan Chirieac. 

Oana Zamfir are curajul să spună DA

"Da, câtă vreme ne-am lăsat copiii la şcoală, da. Cu toate precauţia, eu le spun oamenilor să meargă la vot.", a răspuns Oana Zamfir. 

Bogdan Chirieac a explicat şi de ce el nu ar avea curajul să facă asta. "Eu nu am curaj să spun asta. Dacă cineva s-ar îmbolnăvi ştiind că m-a ascultat pe mine să meargă la vot, nu aş mai putea dormi.", a concluzionat acesta.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel