”Firea nu a fost înfrântă prea multă vreme”. Chirieac, ipoteză: Următoarea mișcare politică

Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Analistul politic Bogdan Chirieac a reacționat după declarațiile făcute de Gabriela Firea. Acesta susține că fostul primar general al Capitalei și-a revenit rapid după înfrângerea de la alegerile locale și că o vede ”pe locul întâi la Senat”. 

Bogdan Chirieac, analist politic, a intervenit marți la România TV unde a vorbit despre întâlnirea Gabrielei Firea cu Marcel Ciolacu, liderul PSD. Întrebat ce ar putea să urmeze în condițiile în care Gabriela Firea a obținut mai multe procente peste cele ale partidului, Bogdan Chirieac a răspuns: 

”Doamna Firea, chiar în timpul declarațiilor de presă a stabilit limitele. A spus că nu demisionează din funcția de președinte PSD București și nici din funcția de prim-vicepreședinte național. Deci clar a stabilit această limită. De altfel nici nu cred că în momentul acesta actuala conducere a PSD s-ar fi gândit să o demită pe doamna Firea dintr-o funcție. A obținut un scor important, peste partid în București. PSD-ul a obținut un scor foarte bun pe București, e pe locul întâi PSD-ul. E adevărat că a contat și conducerea lui Marcel Ciolacu la nivel național, dar doamna Firea rămâne vârf de lance în PSD în momentul acesta”, a declarat Bogdan Chirieac. 

Gabriela Firea, în Senatul României

În cadrul intervenției tv, analistul politic a vorbit și care ar putea fi următoarea mișcare politică a fostului primar general al Capitalei, Gabriela Firea. 

”Doamna Firea, cu siguranță, fiind și președintele organizației PSD București, are rolul fundamental în scrierea listei de parlamentari. Alegerile sunt pe listă. Eu o văd pe doamna Firea locul întâi la Senat. Dânsa va intra în Parlament, în Senatul României. Mai departe, vedeți că după 24 de ore de la înfrângere a revenit în prim-plan cu multă energie. Explică, învinge, vorbește. Deci doamna Firea nu a fost înfrântă prea multă vreme”, a mai precizat Bogdan Chirieac. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel