Bode, despre tragedia de la Pitești

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a făcut declarații după ce un bărbat din Pitești a murit după o intervenție a polițiștilor.

„Este regretabil ceea ce s-a întâmplat vineri, în timpul intervenției polițiștilor, când un om și-a pierdut viața. Pentru mine, ca ministru al Afacerilor Interne, orice misiune terminată tragic este o palmă dată sistemului de ordine și siguranță publică care zdruncină încrederea românilor în această instituție fundamentală în stat care este Poliția Română”, a transmis Bode, astăzi.

„Firul evenimentelor îl cunoașteți, nu îl reiau. Este o anchetă penală în curs, s-a început cu cercetarea faptei in rem legat de uciderea din culpă, iar acum vorbim de o acuzație a procurorilor: lovituri cauzatoare de moarte. Sunt doi polițiști reținuți cu propunerea de arestare pentru 30 de zile. Cei vinovați vor plăti, iar un lucru trebuie să fie foarte clar: fiecare răspunde pentru faptele sale”, a adăugat el.

VEZI ȘI: Cazul Pitești. Doi polițiști, reținuți. Riscă 12 ani de închisoare după ce un bărbat a murit în urma intervenției poliției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel