Blaga, ședință în PNL. Orban, neinvitat: Și dacă vine dl Antonescu la mine...

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Au loc mișcări ciudate în PNL. Vasile Blaga face ședință aparent doar cu cei din vechiul PDL. Ludovic Orban dă răspunsuri evazive. 

Întrebat despre întâlnirea convocată miercuri de Vasile Blaga, Ludovic Orban a afirmat: ”Sediul PNL este deschis pentru întrunirea membrilor partidului, indiferent cine sunt membrii partidului, întâlniri la care sunt dezbateri, de iau decizii, în fiecare zi la sediul PNL au loc întâlniri, indiferent ce tipuri de întâlniri sunt ele iar oricine mi-a solicitat ca sediul partidului să fie o gazdă pentru întâlniri ale membrilor PNL, eu mi-am dat acordul.”

Liderul PNL a mai spus că ”Nu știu pe cine a chemat domnul Blaga, v-am spus, sunt informații de presă. Din punctul meu de vedere, orice membru al PNL, atât oameni importanți, dacă ar veni domnul Antonescu la mine să-mi ceară organizarea unei întâlniri, aș răspunde la fel.” Mai mult, Orban spune că nu i se pare nepotrivită întâlnirea, dar adaugă că ”nu știu despre ce vor discuta dar sunt convins că nu vor discuta decât despre subiecte care sunt de interes pentru PNL.”

S-a stabilit Consiliu Național

El a mai anunțat: ”Consiliul Naţional al partidului, am hotărât astăzi, se va întruni la Bucureşti. Norma de reprezentare va fi de 1.500 de delegaţi, 1.022 de delegaţi aleşi şi 478 de delegaţi de drept.”

Rolul lui Blaga în PNL 

Cât despre rolul lui Vasile Blaga în PNL, Ludovic Orban spune că ”După cum bine știți, domnul Blaga, ca și mine, a parcurs un drum greu. În urma începerii urmăririi penale a renunțat la candidatură, și-a dat demisia din funcția de co-președinte. Între timp a fost achitat de instanța de fond, ca atare, în calitate de fost președinte al PNL este membru al Biroului Politic și este un lider implicat în viața partidului. Am relații foarte bune și cu domnul Blaga și în general cu toți colegii mei.”

Orban, neinvitat

Întrebat dacă el a fost invitat la ședința lui Vasile Blaga, Ludovic Orban a fost evaziv și nu a dat de înțeles că ar fi fost invitat: ”Vă dați seama că sunt la curent cu această întâlnire, evident că mi s-a solicitat acordul și evident că mi-am dat acordul.” La insistențele jurnaliștilor dacă a fost invitat, a mai spus: ”În PNL există membrii ai PNL. Orice membru al PNL este binevenit la sediul partidului și sediul PNL este deschis pentru orice eveniment, orice discuție, orice dezbatere între membrii PNL.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel