Biden vs. Trump. Ce indică un SONDAJ

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din SUA, are un avans faţă de preşedintele Donald Trump în preferinţele electorale.

Joseph Biden este creditat cu 51% din intenţiile de vot, iar Donald Trump cu 41%, potrivit unui sondaj efectuat de Reuters/Ipsos. Indecişi sunt 4% dintre alegători, iar alţi 4% ar prefera al treilea candidat.

Popularitatea lui Joseph Biden a crescut cu 1%-2% în ultimele săptămâni, dar marja de eroare a sondajului este de plus sau minus 5%.

Cu o lună înaintea scrutinului prezidenţial, este aproape sigur că Joe Biden va obţine majoritatea voturilor la nivel naţional, însă, pentru câştigarea scrutinului, un candidat trebuie să aibă majoritate în Colegiul electoral federal, iar sondajele statale arată că Donald Trump este aproape la fel de popular ca Joe Biden în statele decisive pentru scrutin.

Sondajul Reuters/Ipsos a fost efectuat online, în perioada 2-3 octombrie, pe un eşantion reprezentativ de 1.005 adulţi, la nivel naţional, notează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel