Biblie cu numele lui Sorin Grindeanu pe ea. Val Vâlcu: Servilism în grup organizat

facebook.com/Senator.Maricel.Popa
facebook.com/Senator.Maricel.Popa

Jurnalistul Val Vâlcu a comentat subiectul numelui ministrului Transporturilor pe o Biblie sfințită de Mitropolitul Moldovei.

 

„Este servilism în grup organizat. Șeful PSD din Iași, Maricel Popa, i-a făcut cadou această Biblie primită de la Mitropolitul Moldovei. Ce să mai spunem... de obicei acolo este trecut numele autorului. Nici nu vreau să continui fraza pentru că deja este o blasfemie. Doamne ajută! Doar Dumnezeu ne mai poate ajuta să avem autostrăzi - sau poate ne ajută primitorul acestui frumos omagiu. Dacă apărea postarea pe 23 august 1989, puteam vedea că primea astfel de cadouri Nicolae Ceaușescu.”, a explicat jurnalistul Val Vâlcu la B1TV.

Maricel Popa (PSD): Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii! 

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!”, a spus senatorul Maricel Popa, cel care i-a dăruit Biblia lui Grindeanu, din partea Mitropoliei.

Ciuvică: Aceasta e adevărata problemă cu Grindeanu

Noi contre în coaliția de guvernare între PSD și PNL după schimbarea directorului Portului Constanța.

Directorul Florin Goidea a fost schimbat din funcție cu Florin Vizan, susținut de PSD. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că lucrurile în port nu funcționau așa cum ar fi trebuit, iar directorului Goidea i-a expirat mandatul. „Se vede clar că este vorba doar despre o decizie politică”, spune liderul PNL Constanța, Bogdan Huțucă, care îi cere explicații lui Marcel Ciolacu.

Mugur Ciuvică a spus că adevărata problemă din transporturi nu este cine a fost pus director la Portul Constanța, ci faptul că este posibil ca anul acesta să avem doar vreo 13 kilometri de autostradă.

„Problema este că PSD a pus o nulitate la Ministerul Transporturilor. Apoi... ce se întâmplă în Portul Constanța... ce mai e de zis? Adică Grindeanu este problema PSD-ului, nu Gigel din Portul Constanța. Iar Grindeanu nu se poate înconjura de oameni mai fraieri ca el pentru că nu există oameni mai fraieri ca el în domeniul transporturilor din România, omul fiind absolut aerian. Se vede din ce spune”, a zis Mugur Ciuvică.

„Mă întrebați de Portul Constanța. Am văzut recent o știre care cred că se va dovedi adevărată, mai precis că anul acesta, singurii kilometri de autostradă dați în folosință, vor fi vreo 13, de la Sibiu spre Valea Oltului. Asta este problema în România! Nu pe cine pune Gigi Marga la Portul Constanța. Să pună pe oricine. Problema este că Grindeanu nu are ce căuta la Ministerul Transporturilor”, a mai spus Mugur Ciuvică la emisiunea „Miercurea Neagră” de la DC News și DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel