Bianca Drăgușanu, la mare cu noul iubit! “Mă iubești?”

E în centrul atenției după despărțirea de Victor Slav și, mai ales, cu noua relație pe care și-a asumat-o imediat după, cu mult râvnitul Tristan Tate. Sătulă de paparazzi și declarații, Bianca a decis să plece cu noul iubit la mare și să se relaxeze acolo în acest weekend. 

Asta a și făcut vineri, imediat după emisiunea „Te vreau lângă mine”, pe care o prezintă la Kanal D. În drum spre mare, în mașina iubitului, fosta lui Victor Slav s-a gândit să anime puțin atmosfera, așa că l-a luat pe Tristan Tate la întrebări și a decis să facă un live pe rețelele de socializare, care a stârnit imediat interesul internauților. Bianca a vrut astfel să afle mai multe detalii despre fostele iubite ale lui Tristan, care a vorbit fără perdea despre trecutul său.

 (oar_w460)

„Ziarele vorbesc despre fostele mele iubite. Lasă-mă să îți explic. Prima dată când am venit în România eram ca un copil. Mă culcam cu toată lumea, cu orice fată frumoasă pe care o vedeam sau o cunoșteam. Am avut relații serioase doar cu două fete românce, care nu erau persoane publice și au fost destul de decente să nu povestească presei despre noi. Fetele astea care sună la televiziuni și declară că am avut planuri de căsătorie cu ele sunt complet nebune. Nici nu îmi mai amintesc numele lor. Dacă după o noapte de club ele cred că am avut o relație, e foarte amuzant. De când te-am cunoscut pe tine, gata cu femeile ușoare”, i-a dezvăluit noul iubit Biancăi.

Vedeta Kanal D a încheiat live-ul de pe Instagram cu zâmbetul pe buze, după ce, la final, l-a întrebat pe Tate dacă o iubește! “Mă iubești?”. „Ştii foarte bine!”, a fost răspunsul lui, care, se pare, că a mulțumit-o pe Bianca Drăgușanu. “Asta e tot?” a mai întrebat ea. “Da!”, a completat Tristan Tate. Și distracția a continuat pe litoralul românesc!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel