Bernie Ecclestone, acuzat că ar fi dat o mită uriașă

Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone

Omul de afaceri britanic Bernie Ecclestone a fost oficial pus sub acuzare de către procurorii germani, pentru dare de mită, în cazul vânzării drepturilor comerciale ale Formulei 1. Tranzacţia a fost efectuată în 2005, între banca BayernLB şi fondul de investiţii CVC Partners.

"Tocmai am vorbit cu avocaţii mei şi au primit punerea sub acuzare. Ne vom apăra cum trebuie. Va fi un caz interesant. Este păcat că s-a întâmplat aşa", a spus Ecclestone (82 de ani), citat de Mediafax.

Avocaţii omului de afaceri resping acuzaţiile şi vor formula în scris un răspuns, pe care îl vor trimite tribunalului din Munchen. Instanţa va studia atât argumentele acuzării, cât şi pe cele ale apărării, apoi va decide dacă începe audieri în acest caz.

Potrivit Parchetului din Munchen, Ecclestone i-ar fi oferit 44 de milioane de dolari (35 de millioane de euro) mită unui înalt responsabil al BayernLB, pentru a facilita vânzarea a 48% din drepturile comerciale ale Formulei 1, din portofoliul băncii, către fondul de investiţii britanic CVC Partners.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel