Becali, la ieșirea ÎCCJ: Chiar el m-a condamnat. A fost o bucurie să îl văd

Becali
Becali

Gigi Becali a spus, la ieșirea din sala de judecată a ICCJ, că procurorul nu a fost „așa de vehement împotriva" cererii lui de reabilitare.

„Eu am spus că au trecut 4 ani (...) conform Codului Penal. Și am făcut faptele pe care le-am făcut și deja, consider eu, că m-am reabilitat și m-am îndreptat. Procurorul, el se opune, normal, de aia e convocat să se opună, dar nu a fost așa de vehement împotrivă. (...) Este doar o reabilitare. Dacă vor judecătorii să dea, dau, dacă nu mai trece un an și se face reabilitare de drept. M-ai înțeles?", a spus Gigi Becali la ieșirea din sala de judecată a Inaltei Curți.

Acesta a precizat că a fost o bucurie să-l revadă pe judecătorul ICCJ Ionuț Matei.

„Chiar Ionuț Matei m-a condamnat, dar nici nu mi-a dat mult atunci, când se dădeau 7 ani, 8 ani, 9 ani, 10 ani. El mi-a dat 2. A fost și o bucurie să îl văd, adică", a explicat finanțatorul FCSB.

Acesta solicită reabilitarea pentru a i se șterge pedepsele accesorii dispuse de instanța care l-a condamnat și pentru a avea un cazier curat. Pedepsele accesorii (interzicerea dreptului de a fi ales într-o funcție publică și de a vota) sunt impuse câțiva ani după eliberare.

Gigi Becali a fost eliberat din penitenciar, în 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul schimbului de terenuri cu MApN și a primit, ulterior, un spor de câteva luni în dosarul Valiza și în cel al sechestrării celor care i-au furat mașina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel