Băsescu, IRONIC după o întrebare legată de Nicușor Dan: O să mă tăvălesc de durere

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Traian Băsescu spune că nu avea altă soluție decât de a intra în cursa electorală.  

Întrebat dacă își asumă că un eșec al lui Nicușor Dan la alegerile locale din București va fi și din cauza candidaturii sale, care ia din voturile dreptei, Traian Băsescu a răspuns sarcastic.

„Aaa, o să mă tăvălesc de durere! PMP l-a propus pe Nicușor candidat al dreptei. Cu șapte zile înainte de închiderea listelor, PNL-ul i-a comunicat lui Tomac că nu mai facem alianță. Și atunci PMP-ul ca partid parlamentar, ce trebuia să facă, să spună ia uite, ne-ați dat una după ceafă, noi ne ducem și stăm cuminți în sediul central și așteptăm să vedem dacă luăm 1% sau 2%? Sau ce așteptați dvs. sau USR-ul sau liberalii sau electoratul lui Nicușor? Așteptați să punem un iepure, să ne compromitem, un candidat din ăsta iepuraș, care să ia vreo 2% și el? Nu așa se judecă politica”, a spus, potrivit Mediafax, fostul președinte al României.

Președintele PMP, Eugen Tomac, i-a criticat, marți, pe liderii PNL și USR și a afirmat că, de când Ludovic Orban l-a informat că cele două formațiuni nu vor o înțelegere cu PMP, Nicușor Dan nu i-a mai răspuns la telefon: „Spune multe despre felul de a fi al unui om”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel