Băsescu îl desfiinţează pe Orban: Rebut politic!

Cu ocazia primei conferințe de presă a fostului președinte Traian Băsescu, acesta nu a ratat ocazia de a-l ataca pe Ludovic Orban, după ce, cu câteva fraze mai înainte, îl lăudase că "a învățat multe de la el în perioada în care acesta i-a fost viceprimar al Capitalei".

Întrebat cine crede că va ieși primar, Traian Băsescu l-a exclus din start pe Nicușor Dan pentru că nu este pregătit așa cum este pregătit Ludovic Orban care "a învățat multe după ce a fost, un mandat, viceprimar".

Întrebat despre o posibilă alianță între PMP și PNL după europarlamentare, Traian Băsescu a răbufnit: "Doamnă, cât tredeți că mai pot eu să cred în acest rebut politic, care se numește Ludovic Orban, când ne-a dus într-o situație incredibilă cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste? Domnul Orban ne-a anunțat că ei merg singuri cu USR. Ne-au pus într-o situație extrem de dificilă. Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianță? Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoșar incompetent care a ajuns și prim-ministru al României".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel