Barna (USR): Guvernul, Parlamentul, "case de avocatură" ale lui Dragnea

Dan Barna, USR
Dan Barna, USR

Dan Barna, preşedintele USR,  a declarat sâmbătă, că Guvernul şi Parlamentul au funcţionat, în ultimul an, "precum o casă de avocatură şi de mentenanţă a lui Liviu Dragnea".

"Păcat că timp de un an România a avut o agendă total diferită de agenda reală a cetăţenilor sau de agenda europeană din care noi facem parte. Timp de un an, Guvernul şi Parlamentul României nu au făcut altceva decât să funcţioneze precum o casă de avocatură şi de mentenanţă a lui Liviu Dragnea. Noi ne-am ocupat de probleme individuale penale ale unor lideri", a susţinut Dan Barna.

În opinia sa, în acest răstimp trebuiau luate în discuţie probleme legate de poziţionarea României faţă de nucleul central franco-german din Europa, care ar trebui să fie poziţia ţării noastre faţă de migraţie, de următoarele politici europene.

"Dacă nu am fi avut persoane cu probleme penale în conducerea statului, am fi discutat despre aceste teme, despre Europa, despre politici sociale, dezvoltare economică şi nu despre ceea ce s-a întâmplat", a liderul USR.

Preşedintele USR a participat sâmbătă la conferinţa cu tema "Viitorul Europei este viitorul României: Primul pas spre Sibiu 2019", organizată de USR Timiş, în cadrul căreia a fost lansată Platforma EUSR, "o structură prin care toate resursele umane de la nivelul Bruxellesului sunt invitate să susţină poziţiile, iniţiativele din România, coroborate şi alineate cu ceea ce se întâmplă în Europa". Dan Barna a precizat că dezbaterea este prima din cadrul partidului prin care USR încearcă să aducă pe agenda publică naţională şi decizia legată de viitorul Europei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel