Barna, la semnarea Acordului. Semn către Iohannis

Florin Răvdan / 13 iun 2019 / 16:22 Salveaza PDF Comentarii
Dan Barna
Descriere foto: Dan Barna

Dan Barna, preşedintele USR, a semnat pactul dintre preşedinte şi liderii opoziţiei şi a dat un semnal pentru schimbarea politicii româneşti. Liderul USR a mai declarat că acest pact este primul pas spre o funcţionare mai bună a statului. 

"Acest acord naţional este prima piesă dintr-o construcţie care trebuie să conţină şi Fără Penali în Funcţii Publice. Este cel mai simplu instrument pe care noi ca societate putem să îl introducem în constituţie, pentru ca politica românească de acum în viitor să devină ceva mai bună. Acest pact este de asemenea un prim pas pentru a transforma Curtea Constituţională într-un arbitru neutru al funcţionării statului, dar şi pentru corectarea legilor justiţiei. 

Domnule preşedinte, ne-aţi asigurat de suportul dumneavoastră şi contăm pe el referitor la Fără Penali. În egală măsură, mă bucur să văd că celelalte partide de opoziţie sunt aici, alături de noi, şi sunt convins că România va putea să se repare şi să se reaşeze pe traiectoria europeană. Vreau să vă felicit, pentru că este o întâmplare fericită, ca astăzi, într-o zi importantă pentru dumneavoastră, să semnăm acest acord. Este o recompensă, am putea spune, pentru eforturile dumneavoastră şi ale noastre ca România să fie din nou în drum spre Europa, nu în afara ei", a declarat liderul USR. 


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25