Bărbat, prins sub un tractor răsturnat. Elicopter SMURD, solicitat de urgență

Ema Apostu / 12 aug 2019 / 17:39

Un bărbat de 48 de ani din comuna Berislăveşti a fost grav rănit, luni, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Un bărbat de 48 de ani din comuna Berislăveşti a fost grav rănit, luni, după ce tractorul pe care îl conducea s-a răsturnat, medicii de la Ambulanţa Vâlcea solicitând un elicopter SMURD pentru a fi dus la un spital din Bucureşti, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit sursei citate, bărbatul a rămas prins sub utilaj, fiind scos de acolo de câţiva cetăţeni până să ajungă echipajele de intervenţie la locul accidentului.

Bărbatul a fost scos de sub tractor de către cetăţeni

 

"La intervenţie s-au deplasat o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ, cu medic. Bărbatul a fost scos de sub tractor de către cetăţeni. Este conştient, cooperant, dar cianotic. Medicul de la faţa locului a solicitat elicopterul SMURD pentru transportarea lui la Spitalul Floreasca din Bucureşti", a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că bărbatul intenţiona să ajungă într-o livadă din zona în care s-a produs incidentul ca să cosească, iar într-o pantă, utilajul, care avea ataşată şi o cositoare, s-a răsturnat.