Banciu, reacție FULMINANTĂ: "Mama dr*cului vă ia! NU a rămas niciunul în CHILOȚI"

Jurnalistul Radu Banciu a transmis un mesaj dur înainte de alegerile locale. 

Radu Banciu a declarat că în această ultimă săptămână de campanie electorală va insista pe „imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice din România”. Jurnalistul e de părere că politicienii români nu vor să facă nimic pentru țară, ci doar să fure și să se căpătuiască și că noțiunile de Dreapta și Stânga în politică sunt golite de orice conținut, deoarece traseismul politic a făcut să nu mai existe practic nicio diferență între partide și candidați.

Ce spune Radu Banciu despre traseismul politic

„Măcar în săptămâna asta, în fiecare zi o să vă tocăm cu lucrurile astea și, în primul rând, să scoatem la iveală imbecilitatea și impostura fără margini a clasei politice din România...

Să nu vă duceți cumva la vot duminică să spuneți că ”eu votez Dreapta”, că mama dracului vă ia! Nu se votează nicio dreaptă, băi! Tu te duci și votezi PNL? Ăla era în PSD acum două luni, bă! Și-a început cariera în PSD dacă azi e în PNL sau, mai rău, în FSN. Cum adică e de dreapta? Deci nu există noțiunile astea. 

Tu te-ai gândit să faci avere, e foarte simplu aici. Uitați-vă la clasa politică. E vreunul care doarme în cort sau în vreo școală dezafectată să spună ”domnul Banciu, n-am reușit”? Toți au reușit, unii cu mame sau tați care sunt, de fapt, tot ei, unii cu mătuși, tot felul de neamuri, unii pur și simplu au plecat cu cât au agonisit și nu mai știe nici dracu de ei, dar nu a rămas niciunul în chiloți. Toți au cel puțin cât are un om obișnuit, deși ei n-au făcut nimic la serviciu. Randamentul lor e zero”, a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii de pe B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel