BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Au apărut SUBIECTELE

Examen
Examen

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. Peste 155.000 de absolvenți ai clasei a XII-a, dintre care 17.000 din Capitală, participă în aceste zile la examenul de Bacalaureat.  Subiectele la geografie vor fi publicate pe DC News.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. Subiectele de la BAC sunt concepute de Centrul Naţional de Evaluare și Examinare, din subordinea Ministerului Educaţiei.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. O nouă rundă de emoţii pentru tinerii care au terminat liceul. Aceștia susțin miercuri proba obligatorie a profilului:

- proba scrisă la Matematică – pentru absolvenţii claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică şi pentru absolvenţii de la profilul militar şi profilul pedagogic – specializarea învăţători-educatoare, din filiera vocaţională

- proba scrisă la Istorie – pentru absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celor de mai sus

Vezi SUBIECTELE și BAREMUL aici

- proba la Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică – elevii de la profilul real din filiera teoretică, de la profilul tehnic şi profilul resurse naturale şi protecţia mediului din filiera tehnologică şi de la profilul militar din filiera vocaţională

- Geografie, Filosofie, Logică şi argumentare, Economie, Psihologie şi, după caz, Sociologie – absolvenţii de la profilul umanist din filiera teoretică, de la profilul servicii din filiera tehnologică şi din toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia celui menţionat mai sus.

Vezi și: BACALAUREAT 2020. SUBIECTE ISTORIE și bareme. Ce a picat

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. Elevii pot intra în sala de examen de la 7.30, până la ora 8.30. Examenul începe la ora 9.00 şi durează 3 ore. Lista obiectelor interzise în examen: manuale, cărţi, dicţionare, culegeri, memoratoare, notiţe, însemnări, rezumate, ciorne, lucrări ale altor candidaţi, telefoane mobile, căşti audio, orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. Candidaţilor la Bacalaureat le este interzis să vorbească între ei sau cu exteriorul, să copieze, să transmită materiale care permit copiatul sau să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi folosite pentru rezolvarea subiectelor sau pentru comunicare. Elevii daţi afară din examen nu mai au dreptul să participe la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE GEOGRAFIE și bareme. Ce a picat. Rezultatele la probele scrise vor fi afișate în 30 iunie, zi în care, între orele 16.00 și 20.00 vor putea fi depuse și contestațiile. Rezultatele finale vor fi afișate în 4 iulie. Spre deosebire de ceilalţi ani, rezultatele vor fi anonimizate.

Vezi și: BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel