BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. PRIMELE FOTOGRAFII CU SUBIECTELE

Examen BAC 2019
Examen BAC 2019

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Absolvenţii de liceu vor susţine, astăzi, proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Probele la Bacalaureat încep la ora 9,00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8,30.  Subiectele la matematică vor fi publicate pe DC News.

UPDATE: Pe un grup de profil, circulă mai multe fotografii cu subiectele. Iată ce ar fi picat la profilul tehnologic, M2, dar şi la M1, mate-info. 

Subiectele şi baremele vor fi afişate pe EDU.RO

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev. Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Pentru rezolvarea subiectelor, candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor, vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen, menţionează MEC.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. "Este interzisă introducerea în sălile de examen a unor obiecte, precum: ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete etc. De asemenea, elevii vor fi informaţi că este interzis accesul în săli cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., precum şi cu orice mijloc electronic de calcul, de stocare de informaţii sau de comunicare (stick-uri de memorie, telefoane, tablete etc.)", precizează MEC.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Ultima probă scrisă din această sesiune - cea la alegere a profilului şi a specializării - este programată joi. Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie, până în ora 12,00. Se va face cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Vezi și: BACALAUREAT 2020. SUBIECTE ISTORIE și bareme. Ce a picat

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 - 20,00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8,00 - 12,00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

- recunoaşterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

- susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea;

- obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Elevii aflaţi în izolare/confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus vor susţine examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie.

BACALAUREAT 2020. SUBIECTE MATEMATICĂ și bareme. Ce a picat. Ministerul Educaţiei şi Cercetării pune la dispoziţia celor interesaţi linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncţionalităţi pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 22 - 25 iunie, între orele 8,00 - 16,00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2022 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy - smt4.1.0