Avocatul lui Dan Tudorache, reacţie BOMBĂ după decizia BES1

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Avocatul lui Dan Tudorache, Mihai Drăgan, a reacţionat după ce Biroul Electoral al Sectorului 1 a decis să nu renumere voturile pentru alegerile locale. 

"Este absolut inadmisibil!

Aflu că Președintele Biroului Electoral Sector 1, magistrat procuror, a spus ziariștilor că NU se va decide renumărarea, invocând argumente legate de termenul de introducere a contestației. Da! Legea prevede că putem contesta procesele verbale în ziua votului! DAR rezultatele din procesele-verbale au fost încărcate pe site / au devenit publice a doua zi, spre noapte! Atunci am aflat că ce au încărcat pe site NU CORESPUNDE cu ce s-a consemnat în secții! De abia atunci, în prima zi de după alegeri! Deci, cum puteam contesta ceva ce nu aflasem încă??? Sau este de dorit să ne comportăm ca dna Armand, să urlăm “HOȚII”, doar pentru a fi siguri și vedem după aceea cu ce și dacă am fost furați?!

Apropo, dl procuror nu a auzit despre instituția repunerii în termen? Ar mai fi de spus doar că Biroul Electoral de sector poate dispune din oficiu renumararea voturilor în cazul în care există neconcordanțe sau chestiuni suspecte. Dar domnului procuror i se pare că totul este în regulă. Apropos, discuția dlui procuror cu ziariștii, informală, desigur, nu i se pare că este o antepronunțare? Cu consecințele ce decurg din asta..." a scris Mihai Drăgan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel