Autonomie Ţinut Secuiesc. Tudor Ionescu, întrebare CHEIE pentru Guvern: Să spună PUBLIC

Secretarul general adjunct al ALDE, Tudor Ionescu, a lansat o întrebare extrem de importantă către Guvernul României în contextul adoptării tacite de către Camera Deputaţilor a proiectului de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc. 

"Un proiect de lege pentru autonomia Ţinutului Secuiesc a fost adoptat tacit de Camera Deputaților!

Parlamentarii #ALDE NU au votat si NU vor vota niciodata un asemenea proiect! Am aflat din presă despre acest proiect și vă spun clar : deputatii ALDE NU au votat o asemenea lege. Sunt la fel de convins că senatorii ALDE vor vota ÎMPOTRIVĂ!!

Întrucât acest proiect a fost adoptat tacit, fiind depășită perioada de 45 de zile, solicit Parlamentului să ne spună motivele pentru care proiectul NU a fost supus dezbaterii și votului în Camera Deputaților și s-a ajuns la situația aceasta. 

De asemenea, solicit Guvernului României să spună PUBLIC, de ce a trimis răspunsul cu privire la acest proiect la 2 luni după ce i-a fost solicitat punctul de vedere, adică DUPĂ termenul adoptării tacite. 

Niciodată nu voi susție ceva contrar intereselor României și așa voi acționa mereu.", a scris Tudor Ionescu pe Facebook.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel