Austria: Un bărbat şi-a ucis fosta iubită şi alte patru persoane, apoi s-a predat poliţiei

Un austriac şi-a ucis în zorii zilei de duminică fosta parteneră în vârstă de 19 ani, dar şi părinţii, fratele şi noul iubit ai acesteia, la Kitzbühel, în Tirol, după care s-a predat autorităţilor, a transmis poliţia, citată de AFP.

Bărbatul în vârstă de 25 de ani s-a dus în jurul orei 04:00 la cabana victimelor, care trăiau toate sub acelaşi acoperiş, în această staţiune de 8.000 de locuitori. Tatăl fetei l-a alungat. Bărbatul s-a dus acasă, a luat pistolul fratelui său, care îl deţinea legal, şi s-a întors la cabana fostei sale partenere.

Când tatăl fetei i-a deschis din nou uşa, în jurul orei 05:30, tânărul l-a împuşcat, apoi s-a dus în camera fratelui fostei sale iubite şi l-a împuşcat şi pe el. A ucis-o apoi pe mamă, potrivit declaraţiilor date chiar de el forţelor de ordine. Şi pentru că tânăra, de care se separase în urmă cu două luni, şi noul ei iubit dormeau într-un apartament închis cu cheie în interiorul cabanei familiale, el s-a urcat pe balcon pentru a-i ucide, după care s-a dus la secţia de poliţia cea mai apropiată, unde a spus că a omorât cinci persoane.

Joi, un bărbat de 28 de ani a încercat să îşi ucidă fosta soţie fabricând un colet-capcană care i-a explodat în faţă femeii, rănind-o grav. Din cele 73 de victime ale omorurilor în Austria în 2018, 41 au fost femei, conform statisticilor Ministerului de Interne din această ţară cu 8,8 milioane de locuitori. În majoritatea cazurilor de omor din 2018, autorul făcea parte din anturajul victimei, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel