Au început înscrierile la cel mai mare picnic bon-vivant din lume, Le Dîner en Blanc!

Le "Dîner en Blanc", popularul picnic de tip pop-up în stil parizian, caracterizat prin faimosul sau cod de îmbrăcăminte albă, va avea loc în Bucureşti pentru prima dată.

Le "Dîner en Blanc", popularul picnic de tip pop-up în stil parizian, caracterizat prin faimosul sau cod de îmbrăcăminte albă, va avea loc în Bucureşti pentru prima dată.

Evenimentul are loc joi, 24 august, de la ora 18:00,  locaţia este TOP SECRET – aceasta o să fie dezvăluită cu o oră înainte de începerea evenimentului.

Alături de petrecăreţi se vor afla DJ, care promit să întreţină atmosfera.

"Le Dîner en Blanc" surprinde spiritul de prietenie, strălucire şi elegantă europeană. Ne place istoria şi anticiparea evenimentelor Le Dîner en Blanc din întreagă lume”, spun organizatorii.

Cei prezenţi la eveniment vor face cunoştinţă şi cu echipa oficială din Bucureşti.

Lansat cu doar o „mână” de prieteni, în urmă cu mai bine de 28 de ani, acum reuneşte aproape 15.000 de oameni în fiecare an în unele dintre cele mai prestigioase locaţii din Franţa.

(w670)

Pentru cei interesaţi de istorie în anul 1988, primul "Dîner en Blanc” - oficial a avut loc în Parcul de Bagatelle din Bois de Boulogne, iniţiat de François Pasquier, care şi-a invitat câţiva prieteni, la cină, într-o zi din iunie. Pentru a se găsi unul pe celălalt au decis să se îmbrace toţi în alb. Cina a fost un real succes şi au decis ca anul următor fiecare persoană să vină însoţită, astfel Dîner en Blanc a ajuns la peste 15000 participanţi.

Până în anul 1991, locul de desfăşurare a rămas acelaşi, dar numărul de participanţi a crescut rapid de la 200 iniţial la 400, la 800 în 1990 şi la 1200 în 1991.

(w670)

De-a lungul timpului cele mai prestigioase locaţii din Franţa au avut parte de petrecerea "Dîner en Blanc”: Pont des Arts, Grădina Turnului Eiffel, Piramidă Louvre, Esplanada Trocadero, Place Vendôme, Château de Versailles, Esplanade de Notre-Dame, Esplanade des Invalides, periferia Place de l'Etoile, Champs-Élysées, Place de la Concorde şi Carousel du Louvre.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel