Atacantul care va marca peste 20 de goluri în Superligă în acest sezon. "Un oportunist, un atacant excelent"

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Attila Hadnagy a spus care este atacantul care va da peste 20 de goluri în acest sezon de Superligă. 

Oficialul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe a recunoscut că şi covăsnenii l-au dorit pe Albion Rrahmani, kosovarul care a semnat cu Rapid Bucureşti, dar nu au vrut să plătească 500.000 euro pentru el. 

"Îl ştim bine pe Rrahmani. L-am urmărit şi noi, un atacant excelent, un oportunist. Peste Dugandzici părerea mea. L-am vrut, dar ni s-au cerut 500.000 de euro şi am spus stop”. 

I-am zis domnului Dioszegi atunci când am văzut că l-a luat Rapid că va da 20 de goluri în acest sezon. Îl ştiu foarte bine! Bravo lor că l-au luat şi că au plătit acea sumă de bani", a declarat Hadnagy, potrivit GSP.

Şi Jean Vlădoiu îl laudă pe Rrahmani 

"Am spus-o încă de dinainte de meci, diferenţa era evidentă. Mă refer la organizarea clubului, la transferuri, la jucători, la ce a însemnat Rapidul în ultimii ani. Era clar că există o diferenţă. Rapid e la alt nivel în acest moment, era normal să fie aşa! Transferuri, jucători... 

Personal, vârful de atac pe mine m-a încântat! Mi-a plăcut Rrahmani încă din primele 45 de minute în care l-am văzut (n.r. - cu FCU Craiova). A marcat patru goluri în nici două meci, ci într-un meci şi jumătate. E un jucător cum rar am văzut în prima ligă, e peste Dugandzic din toate punctele de vedere. 

Dugandzic a marcat foarte multe goluri din penalty şi mi s-a părut puţin egoist în ultima perioadă, a jucat mai mult pentru el în ultimele meciuri. Aş îndrăzni să spun că, în anumite partide, pentru că n-a dat drumul la minge sau n-a pasat colegului mai bine plasat, Rapid a ratat şanse bune de a înscrie. 

Rrahmani un jucător diferit, îmi place foarte mult. Dar ambii jucători sunt fabuloşi pentru Rapid, după părerea mea”, a spus Jean Vlădoiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel