Atac armat în Berlin. O persoană ucisă și alte patru rănite

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte patru au fost rănite într-un incident armat produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în oraşul german Berlin, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de site-ul TagesSpiegel.de.

Incidentul armat a avut loc în faţa complexului polivalent "Tempodrom", situat în zona Kreuzberg din Berlin. Un individ a deschis focul spre mai multe persoane. Potrivit autorităţilor, o persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, una fiind în stare gravă, scrie Mediafax.

Autorul atacului armat a reuşit să fugă şi este căutat aciv de autorităţi. Anchetatorii încearcă să afle motivul atacului. Potrivit unor surse din cadrul comisiei de anchetă citate de site-ul T-online.de, autorităţile nu exclud posibilitatea ca atacul să fi fost comis de mai multe persoane.

"Pentru moment, nu avem informaţii asupra motivului atacului", a declarat sâmbătă dimineaţă un reprezentant al Poliţiei din Berlin. Imediat după aac, în zonă au fost mobilizaţi aproximativ 200 de agenţi de poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel