EXCLUSIV  Astrologul Daniela Simulescu, sfat privind Luna Plină din 16 mai 2022. Zodiile cele mai afectate

Astrologul Daniela Simulescu, despre Luna Plină din 16 mai Nu acționați imediat, pentru că eclipsele nu au nimic cu voi
Astrologul Daniela Simulescu, despre Luna Plină din 16 mai Nu acționați imediat, pentru că eclipsele nu au nimic cu voi

Astrologul Daniela Simulescu a vorbit despre eclipsa/Luna Plină din 16 mai.

Astrologul Daniela Simulescu ne recomandă să ne amintim de lucrurile care s-au întâmplat începând cu data de 19 noiembrie 2021, „când am avut eclipsa inversată”.  

„De fiecare dată când avem de a face cu o eclipsă, ea va deschide un drum până la următoarea eclipsă inversată. Și iată a venit momentul inversării eclipsei de pe 19 noiembrie: pe 16 mai aveam această eclipsă în Scorpion în careu cu Saturn. Avem o eclipsă în cadru cu Saturn. Atât soarele cât și Luna sunt în careu cu Saturn. Soarele este în Taur foarte aproape de Algol, iar Luna - în Scorpion. Saturn ne blochează, ne limitează, ne frustrează și ne provoacă multe dubii, îndoieli și neîncredere. Și mai face ceva această eclipsă, mai ales pentru cei care au marcaj în astrograma natală de Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Aceștia vor trece prin tot felul de evenimente asupra cărora nu au control", spune astrologul Daniela Simulescu.

Vezi si: Super vești pentru Berbec, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător, Capricorn, Vărsător. Marea dragoste, case și oportunități uriașe!

 

„O lună plină pe semne fixe nu face decât să cutremure viața noastră într-un domeniu. Multor nativi cu aceste marcaje li se vor activa niște traume, niște stări, doar ca să vă dați seama că sunteți în niște situații toxice, care vă plac. De altfel, semnelor fixe le plac situațiile toxice pentru că le dau un rol în viață. Este urmarea unor traume", a adăugat astrologul Daniela Simulescu.

Citește și: Eclipsă de Lună, mari schimbări din luna mai, patru zodii sunt vizate. Atenție cu banii!

„Vă recomand să nu acționați imediat pentru că eclipsele nu au nimic cu voi. De obicei, în perioada dintre eclipse, luăm personal chestiile astea, foarte personal. Egoul nostru se inflamează, se supără și ne victimizăm îngrozitor. Nu este nimic personal”, a mai spus astrologul Daniela Simulescu.

 

Astrologul Daniela Simulescu, emisiune specială la DCNewsTV:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel