Asociația Maria Agapia - în sprijinul comunității aiudene

Asociaţia Maria Agapia oferă sprijin comunităţii din Aiud în plină pandemie COVID-19, ieşind din sfera acţiunilor în sprijinul copiilor. 

Deși temele de activitate ale Asociației Maria Agapia cuprind acțiuni în sprijinul copiilor, nu am putut rămâne insensibile și lipsite de reacție față de nevoile comunității, într-un moment atât de delicat ca acela al pandemiei COVID 19.

„Am decis, așadar, să venim în ajutorul celor mai nevoiași dintre noi. 40 de familii au primit pachete cu materiale de protecție atât de necesare, având în vedere că, din data de 15 mai, purtarea lor va fi obligatorie. Fiecare pachet a cuprins 10 măști chirurgicale, 20 perechi de mănuși , gel dezinfectant, săpun, șervețele umede dezinfectante precum și alimente neperisabile - aproximativ 13 kg pentru o familie.(500 de kg de alimente considerate a fi de primă necesitate).

Ne-am bucurat de o bună colaborare cu Serviciul Social al Primăriei care ne-a pus la dispoziție liste cu familii/persoane vârstnice care au nevoie de ajutor. Pe de alta parte, am ajutat și familii aflate în atenția asociației. Acțiunea de distribuire a materialelor s-a întins pe mai multe zile (6 mai - 9 mai 2020). Mulțumim Poliției Locale pentru ajutorul dat la distribuirea unor pachete .

Costurile acestei acțiuni s-au ridicat la suma de aproximativ 10 000 de lei, bani proveniți din fondurile asociației. Bineînțeles că am dori continuarea acestei misiuni deoarece persoane care au nevoie de sprijin mai sunt. Dacă doriti să fiți de folos comunității, puteți dona o suma cât de mică în contul Asociației Maria Agapia - IBAN RO15 RNCB 0005 0210 6334 0001 BCR Aiud Președinte al Asociației Maria Agapia" arată un comunicat remis de al asociației condusă de Dr. Adriana Crina Câmpean. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel