Ascultare Carmen Dan, noi detalii. Troncotă: Grav de tot, gravitate extraordinară!

Cristian Troncotă, fost decan al Academiei SRI, a afirmat că este de o gravitate extraordinară ceea ce s-a întâmplat acasă la ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Casa ministrului de Interne, Carmen Dan, nu a fost verificată, pentru că nu există procedură. Miercuri seară, Carmen Dan a anunțat că a găsit un dispozitiv de ascultare într-o priză din casă. 

”Să lași un ministru fără protecție pentru că nu există procedură e de o gravitate extraordinară, pentru că avem de-a face cu o instituție care răspunde de problemele de securitate. Grav de tot, grav!” a spus Cristian Troncotă, la Antena 3. 

El a adăugat, întrebat dacă ar trebui să se deschidă o anchetă privind protecția ministrului de Interne, că ”bineînțeles, cred că lucrul acesta vizează dosarul deschis de Parchet. Și acest aspect trebuie să fie vizat în cercetarea criminalistică care se face”. 

Profesorul Troncotă a subliniat, cu privire la refuzul lui Carmen Dan de a avea protecție SPP, că ”atât timp cât demnitarii s-au simțit spionați de către agenții de Protecție și Pază, este normal să aibă astfel de reacții”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel