Arsene, condamnat la peste 8 ani de închisoare. Ciolacu consideră că e mult prea devreme pentru a lua o decizie în cazul lui

Sursă foto: Facebook (Ionel Arsene)
Sursă foto: Facebook (Ionel Arsene)

Marcel Ciolacu a declarat că așteaptă decizia politică a lui Ionel Arsene, după ce acesta din urmă a fost condamnat la închisoare. 

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri seara, că a discutat cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, după condamnarea sa la 8 ani și 4 luni de închisoare, și a precizat că așteaptă decizia sa politică, scrie Mediafax. 

Marcel Ciolacu a a declarat, la România TV, întrebat ce decizie va lua față de Ionel Arsene, după ce a fost condamnat, că este mult prea devreme pentru a face vreun gest.

„Am avut o discuție cu domnul Arsene, ca doi colegi, ca doi camarazi. Nu era într-o situație convenabilă. În următoarele zile voi avea o conversație în privința deciziei sale politice. Corect și colegial este să aștept o decizie politică a domnului Arsene. E mult prea proaspătă (decizia instanței - n.r.). Urmează să avem alte discuții”, a răspuns președintele PSD.

”Nu e un moment fericit”

Întrebat, în continuare, dacă în lipsa unei decizii din partea lui Arsene, va decide el excluderea din PSD, după condamnare, Ciolacu a spus că „nu e un moment fericit nici pentru domnia sa, nici pentru familia domniei sale, nici pentru partid”.

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a fost condamnat, miercuri, la 8 ani și 4 luni de închisoare, decizia fiind a magistraților Tribunalului Bacău. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Ionel Arsene a fost condamnat

După 4 ani de procese, o strămutare de la Piatra Neamț la Bacău, nenumărate amânări, procesul lui Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț – în care au contopite trei dosare -a ajuns la o primă finalizare.

Tribunalul Bacău a pronunțat astăzi, 6 aprilie, sentința în procesul de corupție în care Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost judecat pentru trafic de influență. Pedeapsa este de 8 ani și 4 luni închisoare cu executare și, în plus, i se interzic toate drepturile referitoare la ocuparea, exercitarea și dreptul de a fi ales în funcții publice. Instanța a mai decis confiscarea a 80.000 euro și 150.000 lei, menținerea sechestrului asigurător pe mai multe bunuri.

Citește mai multe despre condamnare și proces AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel