Arestează-mă să te iubesc! Directorul lui Patriciu îl laudă pe Boc, adevăratul om de dreapta

imre
imre

Directorul Adevărul Holding, Peter Imre, declară public că măsurile luate de Guvernul Boc au fost  benefice și reprezintă dreapta autentică. În actualul context, în care Spania şi Franţa sunt pe buza prăpastiei, România a devenit brusc o ţară atractivă pentru investitori. Măsurile pe care le-a luat Boc ne vor din duce, conform lui Imre, la un alt nivel şi vom deveni o ţară cu potenţial de investiţie imens. Laudele lui Imre survin la o zi după ce Victor Ponta a lansat pe blog sintagma ”Arestează-mă să te iubesc”, arătând că mulți dintre cei arestați preventiv de Traian Băsescu, printre care și Patriciu, au devenit fani ai portocaliilor.

”Din 1990 încoace, Guvernul Boc a luat cele mai multe măsuri cu adevărat de dreapta. Ca atare, nu am niciun motiv să nu cred în faptul că economia se va stabiliza  în 2012, pe baza a ceea ce primul ministru a prezentat că s-a făcut în perioada 2009-2011. De la Codul Muncii, până la închiderea spitalelor, de la restructurarea statului, până la alocarea bugetelor mai mici pentru angajații de la stat și la structurarea companiilor private, toate măsurile nu au decât să ducă la o stabilitate și către o pregătire mai bună pentru o criză mai mare", susţine Imre, citat de Adevărul.

Imre prezintă România ca o ţară  care va fi foarte atractivă economic în viitor, datorită măsurilor luate de Boc. "Nu toate măsurile au fost luate atât cât ar fi trebuit, dar nu pot să nu observ măsurile bune luate. În contextul unei crize mondiale, România nu suferă de același gol de care suferă Europa matură: cea franceză, italiană, spaniolă. Ei suferă de boala bătrâneții, de Alzheimer, iar noi de boala copilăriei: de rujeolă. Suntem mult mai atractivi pentru o creștere, comparativ cu Europa matură", a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel