Aproximativ 40 de automobile, implicate într-un accident în lanț în Germania. Zeci de răniți și două persoane decedate

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

A avut loc un accident în lanț în Germania.

A avut o loc o ciocnire în lanț pe o autostradă din apropierea oraşului german Würzburg, situat în landul Bavaria (sud-est), unde aproximativ 40 de automobile au fost implicate. Două persoane au murit și alte 27 au fost rănite.

Purtătorul de cuvânt al poliției a transmis că o femeie în vârstă de 52 de ani şi un copil de doi ani au decedat pe loc, în timp ce un alt copil a fost spitalizat cu răni grave.

Autostrada a fost închisă

Autostrada a trebuit să fie închisă pe sensul spre Nurnberg deoarece s-au produs trei accidente într-o perioadă scurtă, duminică după-amiază, din cauza carosabilului ud. Primul accident s-a produs în jurul orei locale 16:00 (15:00 GMT) și au fost implicate 17 automobile care s-au ciocnit. Două persoane au fost rănite grave și alte nouă au suferit răni ușoare.

După o perioadă scurtă de timp, la câteva sute de metri mai în spate, alte vehicule s-au lovit în lanț din cauza altor automobile din faţă care frânau. Trei automobile au luat foc, o femeie şi un copil decedând. Alte trei persoane au fost grav rănite şi 11 au suferit răni minore.

Captură de ecran / Foto: X brkaktuell

După aproximativ 30 de minute, s-a produs un alt accident, trei maşini fiind implicate într-o ciocnire soldată cu doi răniţi.

Autoritățile au intervenit cu mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţă. Potrivit Crucii Roşii bavareze, la intervenţia au participat şi trei elicoptere, transmite Agerpres care citează DPA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel