Antonio Conceicao, noul antrenor CFR Cluj: ''Bun venit înapoi''

CFR Cluj
CFR Cluj

Portughezul Antonio Conceicao este noul antrenor echipei de fotbal CFR Cluj, în locul lui Edi Iordănescu. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al campioanei României.

Antonio Conceicao, care are 56 de ani, a mai pregătit-o pe CFR de două ori, în 2009 şi în 2015-2016. În precedentele două mandate, portughezul a câştigat trei trofee, Cupa României (2009, 2016) şi Supercupa României (2009). Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic, scrie Agerpres.

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului!..Bun venit înapoi la Cluj, Toni!, a scris echipa pe Facebook.

Conceicao a pregătit ultima oară o formaţie din ţara sa, Penafiel, la care a stat doar câteva luni anul trecut. El a mai antrenat două echipe din România, FC Braşov (2010-2011) şi Astra Ploieşti (2012). 

Edward Iordănescu a stat pe banca echipei campioane în doar trei meciuri oficiale, cucerind Supercupa României (1-0 cu Universitatea Craiova), remizând acasă cu FC Botoşani (1-1, în prima etapă a Ligii I) şi pierzând acasă cu Malmo FF (0-1 în prima manşă din turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor). 

CFR va juca în etapa a doua a Ligii I în deplasare cu Dunărea Călăraşi, sâmbătă, de la ora 18,00, iar pe 1 august va disputa manşa a doua cu Malmo FF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel