Antonescu: Miniștrii PNL vor fi excluși, dacă au comis o faptă incompatibilă

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri seara, că nu știe despre faptul că Mariana Câmpeanu ar fi știut de "șpaga" de la ministerul Muncii, precizânc că orice minisru liberal despre care se va dovedi că a comis o faptă incompatibilă va rămâne fără postul din guvern și fără locul din partid.

"În cazul în care se dovedeşte că oricare dintre membrii PNL a comis o faptă care nu poate fi acceptată drept compatibilă cu condiţia sa de membru sau de demnitar public, va fi retras din demnitatea respectivă sau chiar exclus din partid. Dar, precizez foarte clar, ca să nu le legaţi dumneavoastră cum ştiţi, că nu mă refer nicidecum la cazul doamnei Câmpeanu, despre care nu ştiu nimic, absolut nimic, decât ceea ce ştim toţi, adică nimic", a spus Crin Antonescu, citat de Agerpres.

El speră ca situația tensionată dintre ministerul Sănătății, condus de Eugen Nicolăescu și prim-ministrul Victor Ponta să se clarifice.

"Sunt chestiuni pe care premierul şi ministrul Sănătăţii, fără îndoială, le pot lămuri, atât în ceea ce priveşte conţinutul în sine al reformei, câtă este ea sau nu în Sănătate, cât şi în materie de comunicare publică. Nu, nu aş dori să mă amestec. De altfel, între alte lucruri pe care le-am convenit cu Victor Ponta este şi acela ca, pe câteva ministere, inclusiv cel al Sănătăţii - dar ministerele nu sunt alese aşa, să fie de la liberali sau de la PSD, este vorba de tematici - să avem nişte discuţii şi să avem, ca să spunem aşa, foarte clară strategia miniştrilor de la ministerele respective. Ieri, premierul Victor Ponta a spus despre domnul Nicolăescu, ministru, că nu avea ce reformă să îi blocheze, că domnul nu a venit cu nicio reformă, cu alte cuvinte, domnul ministru al Sănătăţii este un ministru neperformant, asta e concluzia pe care am tras-o eu", a mai spus liderul liberal.

Crin Antonescu și-a declarat sprijinul pentru Eugen Nicolăescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel