ANM, VREME REA. Cod Galben de PLOI- METEO

ANM a emis un nou Cod Galben de ploi. 

De la ora 18:00 intră în vigoare o nouă avertizare meteo de Cod Galben de ploi, valabilă până la ora 23:00. Sunt vizate județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița. 

În intervalul menționat va continua să plouă în zona Carpaților Meridionali, cea mai mare parte a Olteniei, local în Muntenia și în Carpații Orientali, dar ploile vor diminua treptat în intensitate.

[citeste si]

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița se mai vor acumula cantități de apă de 20-25 l/mp și izolat 30 l/mp.

Vântul va mai avea intensificări temporare local în regiunile sudice și sud-estice, cu viteze ce vor atinge 55-75 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă, vor fi rafale de peste 80 km/h.

(w670)

Este practic o prelungire a altor două avertizări meteo, de Cod Galben și Cod Portocaliu, care ies din vigoare la ora 18:00. Practic, la această oră, scapă de avertizarea meteo de Cod Galben județele: Caraș-Severin, Hunedoara, Sibiu, Brașov, Prahova, Buzău, Bacău și Vrancea, și de sub Cod Portocaliu partea de nord a județelor unde este prelungit Codul Galben: Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș și Dâmbovița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel