COD GALBEN  ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizare de ultimă oră!

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului DCNews vă transmite, pe parcursul zilei, alertele meteo actualizate de ANM. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului  Au fost emise o informare meteo și un Cod Galven în urmă cu scurt timp.


INFORMARE METEO

Informarea e valabilă de astăzi de la ora 14:00 până duminică la ora 10:00 și vizează depuneri de gheață în sud și sud-est, intensificări temporare ale vântului și ninsori la munte, în special la altitudini mari

”În intervalul menționat, în regiunile sudice și sud-estice pe spații relativ extinse vor fi depuneri de gheață, iar trecător și pe arii restrânse se vor mai semnala precipitații slabe, sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Precipitații slabe cantitativ, sub formă de ninsoare, se vor semnala în regiunile nordice și nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vântul va avea intensificări, îndeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafală de 60...70 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.” anunță ANM. 

COD GALBEN

În același interval, este Cod Galben de POLEI  și depuneri semnificative de gheață în sudul Moldovei și în estul, sud-estul și centrul Munteniei: ”În estul, sud-estul și centrul Munteniei, precum și în sudul Moldovei, în special în după-amiaza și seara zilei de sâmbătă (26 ianuarie) vor mai fi precipitații slabe, predominat sub formă de ploaie, ce vor continua să depună polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheață se vor menține.”

(w670) 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului Până la ora 16:00, este Cod Galben de burniță și ploaie slabă care depun polei în județul Tulcea. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului Până la ora 13:00, în județul Covasna (Târgu Secuiesc, Covasna, Zagon, Zăbala, Ozun, Sânzieni, Ghelința, Cernat, Brețcu, Turia, Ojdula, Catalina, Boroșneu Mare, Reci, Lemnia, Poian, Brateș, Mereni, Moacșa, Valea Mare, Estelnic, Dalnic) este Cod Galben de depuneri de polei din ploaie slabă sau burniță.

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului  Până la ora 12:00, este Cod Galben de intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 55 - 65 km/h în zona de litoral a județelor Constanța și Tulcea. 

ANM, prognoza meteo. COD GALBEN, avertizările momentului  Până la ora 13:00, este Cod Galben de ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat sub 50 m și burniță în județul Vâlcea (Râmnicu Vâlcea, Călimănești, Mihăești, Budești, Stoilești, Galicea, Nicolae Bălcescu, Ocnele Mari, Păusești-Măglași, Bujoreni, Berislăvești, Dănicei, Băile Olănești, Bunești, Muereasca, Golești, Dăești, Sălătrucel, Vlădești, Milcoiu, Runcu). 

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea pe o lună: Temperaturi ridicate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel