Animalele de la ZOO, recompense de Crăciun

Animale evadate de la zoo
Animale evadate de la zoo

Animalele de la Grădina Zoologică din Londra au avut ocazia de a savura cu câteva zile mai devreme recompensele culinare de Crăciun, care au variat în acest an de la un calendar de Advent umplut cu varză de Bruxelles şi până la micul dejun servit în tradiţionalul ciorap pentru cadouri, relatează joi Reuters.

Exemplarele de gorilă vestică de şes care trăiesc la London Zoo au primit de la îngrijitori varză de Bruxelles, o mâncare populară pe mesele festive din Marea Britanie.

Cele două exemplare de cămilă bactriană, Genghis şi Noemi, şi-au luat micul dejun compus din fân, dintr-un ciorap mare şi roşu, în timp ce femelele de leu asiatic Indi, Heidi şi Rubi au primit de dimineaţă o versiune specială a budincii tradiţionale de Crăciun - o minge parfumată cu scorţişoară şi nucşoară.

Felinele mari au un simţ al mirosului foarte puternic, iar aici folosim anumite condimente festive plăcute pentru a încuraja această abilitate a lor de a-şi căuta hrana şi de a se folosi de simţurile lor pentru a lua urma acelor mirosuri în padocurile lor, a explicat Daniel Simmonds, directorul departamentului pentru primate din cadrul London Zoo.

Mai sunt doar cinci zile până la Crăciun şi nu ar fi corect să nu sărbătorim alături de animale, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel