Ministerul Sănătății: Angiograf performant la Târgu Mureș și echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București

FOTO: Ministerul Sănătății
FOTO: Ministerul Sănătății

Ministerul Sănătății a anunțat achiziția unui angiograf performant pentru Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

„Ministerul Sănătății a finanțat achiziționarea unui Angiograf performant în cadrul Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Tg. Mureș.

Investiția a fost în valoare de 8.3 milioane de lei și a fost finanțată din bugetul Ministerului Sănătății!

Dotarea spitalelor din România cu echipamente de înaltă performanță pentru proceduri complexe reprezintă o componentă importantă din reforma și dezvoltarea sistemului de sănătate!

Sănătate mai aproape de oameni!”, a transmis Ministerul Sănătății, pe Facebook.

Echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București

Totodată, Ministerul Sănătății a mai anunțat și achiziția a două echipamente moderne la Spitalul Universitar de Urgență din București.

„Spitalul Universitar de Urgență din București beneficiază de două echipamente moderne, cu fonduri de la Ministerul Sănătății.

Investiția s-a ridicat la cca 10 milioane de lei pentru achiziționarea și instalarea a două Angiografe (biplan și monoplan).

Ministerul Sănătății investește masiv pentru dezvoltarea spitalelor din România. Pacienții au nevoie de servicii mai bune pentru diagnostic și tratament. Sănătate pentru oameni!”, a mai transmis ministerul condus de Alexandru Rafila (PSD).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel